ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  • Χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλειά σας

 

Οι ανάγκες ασφαλείας είναι διαφορετικές για κάθε άνθρωπο και μεταβάλλονται αρκετές φορές στη διάρκεια της ζωής του. Το ίδιο ισχύει και για μια επιχείρηση. Ακόμη, οι ανάγκες για υπηρεσίες ασφαλείας μπορεί να διαφέρουν για τον ίδιο άνθρωπο, ανάλογα με τον τόπο στον οποίο βρίσκεται.

Όλα αυτά τα λαμβάνουν υπόψη τους οι ειδικοί σύμβουλοι ασφαλείας της Falcon Security και, σε συνεργασία μαζί σας, πραγματοποιούν τη μελέτη εκτίμησης κινδύνου που αφορά εσάς, την οικογένειά σας, την οικία σας, την επιχείρησή σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να προστατέψετε.

Όταν εμπιστεύεστε τη Falcon Security, ξέρετε ότι δίπλα σας δεν έχετε μόνο τον προσωπικό σας σύμβουλο αλλά μία ολόκληρη ομάδα από ανθρώπους, οι οποίοι ενεργούν σε κάθε περιστατικό σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν λάβει και που αφορούν αποκλειστικά εσάς και τις δικές σας ανάγκες.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας της Falcon Security διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να εργαστούν στην εταιρεία μας και είναι δίπλα σας κάθε στιγμή που θα τους χρειαστείτε. Είναι στη διάθεση σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό και όχι μόνο. Ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ακόμη και για πολύ προσωπικά ζητήματα αφού η εμπιστευτικότητα είναι κάτι που χαρακτηρίζει το προσωπικό της εταιρείας μας. Μάλιστα, δεσμευόμαστε και νομικά απέναντί σας για το συγκεκριμένο θέμα.

Θα χαρούμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε για τα θέματα ασφαλείας και να σας προσφέρουμε πραγματικές λύσεις.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ανατολική Αττική 94%
Δυτική Αττική 92%
Μεσόγεια 89%
Υπόλοιπη Ελλάδα (Τηλεφωνικά) 100%

Η ασφάλεια δεν μπορεί να περιμένει. Το γνωρίζουμε καλά αυτό. Είμαστε σίγουροι πως και εσείς το γνωρίζετε και ψάχνετε μια οργανωμένη εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας για να συνεργαστείτε. Είμαστε δίπλα σας ΑΜΕΣΑ. Οποιαδήποτε μέρα. Ακόμη και τις αργίες. Καλώς ήρθατε λοιπόν στον κόσμο ασφάλειας και σιγουριάς της Falcon Security, όπου πάνω από το 70% των πελατών μας εξυπηρετούνται σε λίγοτερο από 24 ώρες!

ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2017)

72% τεχνική υποστήριξη & συμβουλές

  • Τεχνική υποστήριξη & συμβουλές

80% ενημέρωση υπηρεσιών κέντρου λήψης σημάτων

  • Ενημέρωση υπηρεσιών κέντρου λήψης σημάτων

92% ενημέρωση για επιπλέον υπηρεσίες

  • Ενημέρωση για επιπλέον υπηρεσίες
Η επένδυση που πραγματοποιήσαμε το 2011 μάς βοήθησε να καταλάβουμε ακριβώς της ανάγκες της ελληνικής και κυπριακής αγοράς. Έτσι, συνδυάζοντας τις ανάγκες σας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, σας προσφέρουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις ασφαλείας που μπορείτε να βρείτε. Για το 2016, το 68% του κόσμου που μας τηλεφώνησε επιθυμούσε να αναλάβουμε την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων ασφαλείας του ή να τον συμβουλέψουμε για την εξαρχής κάλυψη των χώρων του. Το 80% αυτών που μας τηλεφώνησαν, ήθελαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων και το 87% αυτών ήθελε να ενημερωθεί και για τις επιπλέον υπηρεσίες μας.

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Με 38 χρόνια πείρα πάνω σε θέματα ασφαλείας, είμαστε οι πλέον ειδικοί για να αναλύσουμε τις ανάγκες του μέσου ανθρώπου. Από κει και πέρα κάθε άνθρωπός έχει και ξεχωριστές ανάγκες. Η πλήρης ασφάλεια έρχεται μόνο μέσα από την πλήρη συνεργασία του καθενός ξεχωριστά, με τον σύμβουλο ασφαλείας της Falcon Security. Ο σύμβολος ασφαλείας θα πραγματοποιήσει μαζί σας τη μελέτη επικινδυνότητας, σύμφωνα με τα στοιχεία που θα του δώσετε ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Εξαρτάται από το είδος της μελέτης και τις ώρες που θα χρειαστεί να ασχοληθεί ο σύμβουλος ασφαλείας με κάθε πελάτη. Μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας, ώστε να ενημερωθείτε για το αν θα υπάρχει κάποιο κόστος για την πραγματοποίηση της μελέτης επικινδυνότητας. Επωφεληθείτε τώρα από τη δωρεάν μελέτη που προσφέρουμε αυτή την περίοδο και αποκτήστε την ασφάλεια που πάντα επιθυμούσατε για εσάς, την οικογένειά σας, το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Βασιζόμαστε σε έναν πυρήνα ανθρώπων που ίδρυσε την εταιρεία πριν από 38 χρόνια και ανήκει στην ίδια οικογένεια. Σε όλα τα σημαντικά στοιχεία και τις πληροφορίες του κάθε πελάτη, πρόσβαση έχουν μόνο συγκριμένοι άνθρωποι ώστε να εμποδίζεται η διαρροή των απόρρητων πληροφοριών. Επίσης, όλο το προσωπικό της εταιρείας μας περνάει από ειδική εκπαίδευση, ελέγχεται καθημερινά με τεστ για την τήρηση των διαδικασιών της εταιρείας και δεσμεύεται με έγγραφα, τα οποία υπογράφονται και που κρατάει η εταιρεία στο αρχείο της, βάσει των οποίων απορρέουν νομικές ευθύνες σε περίπτωση που διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία εκτός της εταιρείας.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά