ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  • Σταθερά δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Από το 1998 και έπειτα προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες Στατικής Φύλαξης, βασιζόμενοι σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης όλων των τμημάτων της εταιρείας που εμπλέκονται στην εν λόγω υπηρεσία.

Στις στατικές φυλάξεις χώρων, ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο και γι’ αυτό πρέπει να επιλέγεται με απόλυτη προσοχή, καθώς επίσης και να εκπαιδεύεται στις ανάγκες του κάθε έργου. Εξίσου απαραίτητος είναι και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι φύλακες για την εκπλήρωση της αποστολής τους.

Δεν αρκεί να επιλέξουμε το καλύτερο προσωπικό και να το εξοπλίσουμε με τα κατάλληλα εργαλεία. Σε κάθε στατική φύλαξη χώρου που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούμε μελέτη εκτίμησης κινδύνου και τοποθετούμε μηχανήματα τα οποία λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επίδοξους δράστες αλλά και ενισχυτικά για τους φύλακες της υπηρεσίας.

Ακόμη, ανάλογα με την κάθε φύλαξη, το προσωπικό της εταιρείας λαμβάνει συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και πρόσβασής, ώστε να μην είναι δυνατόν η παραβίασή τους ακόμη κι αν υπάρξει οποιαδήποτε προσπάθεια εξουδετέρωσής τους. Φυσικά, κάθε υπηρεσία στατικής φύλαξης που προσφέρουμε συνοδεύεται από επιπλέον υπηρεσίες της Falcon Security.

Falcon Security

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Στη Falcon Security πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε πρέπει να μπορούμε να το αποδείξουμε. Μόνο έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και εσείς έχετε την ασφάλεια που πάντα θέλατε. Η πιστοποίηση των σημάτων κινδύνου και οι προληπτικές περιπολίες πραγματοποιούνται μέσα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας. Έχουμε ειδικά προγράμματα τα οποία παρακολουθούν, καταγράφουν, αποθηκεύουν και αρχειοθετούν κάθε δευτερόλεπτο την εικόνα που δείχνουν οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας υπολογιστών. Συνεπώς, έχουμε ακριβώς τις ενέργειες που γίνονται στον κάθε συνδρομητή μας. Επιπλέον αυτού, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να συνδεθούμε στο Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης του συνδρομητή (π.χ. πρόβλημα στην διαδικτυακή του σύνδεση), τον καλούμε να τον ενημερώσουμε για το πρόβλημα. Πολύ εύκολα λοιπόν μπορεί ο οποιοσδήποτε συνδρομητής να ελέγξει τις υπηρεσίες μας, με το να κλείσει τη σύνδεσή του για μερικές ώρες.

Κάθε βράδυ η Falcon Security πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ μία ηλεκτρονική περιπολία στους φυλασσόμενους χώρους των συνδρομητών που διαθέτουν την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας. Επιπλέον αυτής της περιπολίας, ο συνδρομητής, μπορεί να επιλέξει να πραγματοποιούνται περισσότερες προληπτικές ηλεκτρονικές περιπολίες σε τακτά ή άτακτα χρονικά διαστήματα που αυτός επιθυμεί. Το κόστος των επιπλέον περιπολιών ξεκινά από τα 2 ευρώ αλλά εξαρτάται από το πλήθος των καμερών, τη χρονική διάρκεια της περιπολίας και το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθεί.

Η ηλεκτρονική περιπολία μερικές φορές είναι σημαντικότερη και από την ίδια τη φυσική περιπολία. Και επιπλέον κοστίζει πολύ λιγότερο. Μέσα από την εικόνα που μας δίνουν οι κάμερες μπορούμε να ελέγξουμε τους χώρους και τα σημεία ενδιαφέροντος για οποιοδήποτε περιστατικό, χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί και φυσικά χωρίς να μπορούν οι χειριστές να αφοπλιστούν ή να αχρηστευτούν. Ακόμη, με τα σύγχρονα προγράμματα και λειτουργίες που διαθέτουν τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης μπορούμε να συνδυάσουμε τις ηλεκτρονικές περιπολίες με τα video analytics και να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια του συνδρομητή και της οικίας ή της επιχείρησης του.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά