ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ VIP

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ VIP
  • Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας μετακίνηση, παρέχοντάς σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Η συνοδεία VIP προσώπων απαιτεί τεράστια εξειδίκευση, απόλυτη οργάνωση και συνεργασία μεταξύ πελάτη και εταιρείας και, φυσικά, κατάλληλο προσωπικό.

Είναι κατανοητό λοιπόν πως δεν μπορεί να υπάρξει αμεσότητα στην προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας για κάθε περίπτωση, αφού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εκτενής μελέτη επικινδυνότητας και εξεύρεση του κατάλληλου προσωπικού, το οποίο χρειάζεται να διαθέτει ειδικές γνώσεις, προσόντα, δυνατότητες και στοιχεία χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόσωπο το οποίο επιθυμεί την ασφάλειά του μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, θα πρέπει να απευθυνθεί στην εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες.

Falcon Security

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Ναι, εφόσον αναλάβει τη συνοδεία η Falcon Security, ο στόχος θα πρέπει να διαθέτει ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό πάντα μαζί του για να μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία με τους συνοδούς και το Κέντρο Επιχειρήσεων της εταιρείας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε μορφή απειλής.

Οι συνοδοί ασφαλείας εκπαιδεύονται αρχικά για να αποτρέψουν οποιαδήποτε πιθανή ενέργεια που σκοπό έχει να βλάψει το στόχο. Φυσικά όμως, διαθέτουν πλάνο ακόμα και για όταν εκδηλωθεί οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, ώστε να φυγαδεύσουν το στόχο, αν αυτό χρειαστεί.

Το πρώτο ερώτημα δεν είναι αν κάποιος χρειάζεται συνοδεία αλλά γιατί ο ίδιος τη θέλει. Ο περισσότερος κόσμος που διαθέτει προσωποφυλάξεις για τον ίδιο ή και την οικογένειά του είναι γιατί έχει μπερδέψει την επιθυμία του με την ανάγκη του. Ίσως και κάποιοι να έχουν εκμεταλευτεί αυτή την επιθυμία του για να του παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας. Έτσι λοιπόν όχι μόνο δεν την έχει ανάγκη αλλά μεγαλώνει και τις πιθανότητες στοχοποίησής του. Για να μάθει κάποιος αν πραγματικά χρειάζεται συνοδεία, η Falcon Security θα του διαθέσει ειδικούς συμβούλους ασφαλείας, οι οποίοι θα πρέπει σε απόλυτη συνεργασία μαζί του, να αναλύσουν όλους τους πιθανούς κινδύνους και από που μπορεί αυτοί να προέρχονται. Αφού αναλυθούν όλα τα παραπάνω, θα εστιάσουμε στην αποτροπή οποιουδήποτε περιστατικού με συγκεκριμένες ενέργειες – διαδικασίες και θα κρίνουμε το κατά πόσο είναι απαραίτητη η υπηρεσία αυτή.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά