ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Κάθε σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου που τοποθετεί η Falcon Security έχει επιπλέον λειτουργίες για την ασφάλειά σας. Καθημερινά εσείς χρησιμοποιείτε το μυστικό κωδικό σας για να οπλίζετε και να αφοπλίζετε το σύστημά σας. Όμως, υπάρχει η περίπτωση κάποιος να σας έχει στήσει ενέδρα και να σας περιμένει ώστε με την απειλή όπλου να αφοπλίσετε το σύστημά σας, χωρίς να ειδοποιηθεί κανείς και χωρίς ο συναγερμός να ηχήσει.

Οι τεχνικοί μας, μπορούν να προγραμματίσουν για εσάς ένα μυστικό κωδικό απειλής, τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε στην παραπάνω περίπτωση. Με τη χρήση αυτού του κωδικού λοιπόν, θα αφοπλίσετε το σύστημα συναγερμού σας αλλά ταυτόχρονα αυτό θα στείλει σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security ότι εσείς βρίσκεστε σε κίνδυνο.

Επίσης, τα συστήματά μας, μπορούν να προγραμματιστούν έτσι ώστε να έχετε το συναγερμό οπλισμένο 24 ώρες τη μέρα. Διότι, μετά από περιστατικά που έχουν γίνει σε χώρες με μεγαλύτερη εγκληματικότητα, έχει παρατηρηθεί ότι οι δράστες περιμένουν να παραβιάσουν το σπίτι όταν ο ιδιοκτήτης επιστρέφει και αφοπλίζει το σύστημα συναγερμού του. Στα δευτερόλεπτα που περνάνε μέχρι ο ιδιοκτήτης να ξανά οπλίσει το χώρο, ο κλέφτης έχει μπει μέσα και, τελικά, ο ιδιοκτήτης τον έχει εκγλωβίσει μέσα στο σπίτι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επενδύστε σήμερα σε συστήματα ασφαλείας που θα σας προστατεύουν και στο μέλλον.

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Και σε αυτή την περίπτωση οι ενέργειες που θα πραγματοποιήσουν οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων της Falcon Security θα έχουν προσυμφωνηθεί με εσάς ώστε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πραγματική ασφάλεια βασισμένη στις δικές σας ανάγκες. Οι ενέργειες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν κλήση προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές, κλήση προς συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα αλλά και κινητοποίηση των περιπολικών οχημάτων της Falcon Security.

Οι χειριστές της Falcon Security λειτουργούν σε κάθε σήμα κινδύνου προσωπικής απειλής με την πεποίθηση ότι είναι πραγματικό περιστατικό. Φυσικά οι χειρισμοί που γίνονται σε κάθε συνδρομητή διαφέρουν καθώς εσείς οι ίδιοι ορίζετε στην Falcon Security τις ενέργειες τις οποίες πρέπει να πραγματοποιήσουν οι χειριστές για κάθε περίπτωση απειλής σας ή και σήματος κινδύνου. Έτσι λοιπόν πρωταρχικό ρόλο για την Falcon Security είναι η άμεση ανταπόκριση μας σε κάθε σήμα κινδύνου. Ακόμη λοιπόν και αν πραγματοποιήσετε λάθους χειρισμούς όχι μόνο δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις αλλά οι χειριστές μας θα σας αποδείξουν για ακόμη μια φορά την ετοιμότητά τους.

Ναι. Για να επωφεληθεί κάποιος από το σύστημα προσωπικής απειλής είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά