ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

Κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα σύστημα συναγερμού παραβίασης χώρου, προκειμένου να αποτραπεί μία κλοπή πολύτιμων αντικειμένων. Πολύ περισσότερο όμως, το σύστημα συναγερμού είναι άκρως απαραίτητο για την προστασία όλων όσων βρίσκονται μέσα στο χώρο που αυτό καλύπτει. Και αυτό γιατί τίποτα δεν είναι τόσο πολύτιμο, όσο μία ανθρώπινη ζωή.

 • ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

  Ο κεντρικός πίνακας είναι η καρδιά του συστήματος συναγερμού. Εδώ συνδέονται όλα τα απαραίτητα περιφερειακά του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Λειτουργεί με ρεύμα και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για την περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος (τυχαία ή μη). Επίσης, διαθέτει μεταλλικό κουτί το οποίο προστατεύει τα μηχανήματα από φθορές, σκόνη, νερό και πιθανή κακόβουλη καταστροφή τους. Είναι προφανές ότι πρέπει να επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, διότι από την αξιοπιστία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η παρεχόμενη ασφάλεια όλου του συστήματος.

 • ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

  Με τα πληκτρολόγια χειριζόμαστε το σύστημα συναγερμού. Μέσα από τη λειτουργία τους, οπλίζουμε και αφοπλίζουμε το σύστημα, θέτουμε ζώνες εντός και εκτός λειτουργίας, προσθέτουμε και αφαιρούμε χρήστες, ελέγχουμε την κατάσταση του συστήματος, στέλνουμε σήματα πανικού κ.α. Υπάρχει πλήθος πληκτρολογίων με διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά (με ή χωρίς LED, με οθόνες LCD, με οθόνες αφής, με λειτουργίες access control).

 • ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΗΧΟΥ

  Οι σειρήνες μας προσφέρουν το ένα από τα τρία βασικά αποτρεπτικά στοιχεία για τον διαρρήκτη. Τον ήχο. Ο δυνατός θόρυβος της σειρήνας προκαλεί άγχος στο διαρρήκτη και τον τρέπει σε φυγή. Αναλόγως των αναγκών του χώρου σας, τοποθετούνται μία ή περισσότερες σειρήνες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες (με ή χωρίς φλας, με ή χωρίς μπαταρία, με λειτουργία προστασίας από το άνοιγμα ή το ξήλωμα κ.α.) Οι σειρήνες ήχου χωρίζονται σε εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και μας παρέχουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης και μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητάς τους.

 • GSM - INTERNET

  Απαραίτητα περιφερειακά κάθε ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού. Μας παρέχουν την εναλλακτική επικοινωνία (μέσω κινητού δικτύου ή/και μέσω δεδομένων), όταν κοπεί το σταθερό τηλέφωνο του χώρου (συνήθως από τον διαρρήκτη πριν επιχειρήσει να παραβιάσει το χώρο). Επίσης, μας δίνουν τη δυνατότητα να χειριζόμαστε το συναγερμό μας από απόσταση κ.α.

 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

  Ίσως το σπουδαιότερο περιφερειακό για κάθε σωστά σχεδιασμένο σύστημα συναγερμού. Οι μαγνητικές επαφές προσαρμόζονται στα ανοίγματα των χώρων (πόρτες, παράθυρα κ.λπ.) και ενεργοποιούν το συναγερμό στην περίπτωση που παραβιαστούν.

  Η εγκατάστασή τους μας δίνει τη δυνατότητα να δοθεί σήμα συναγερμού πριν την είσοδο του διαρρήκτη στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία του δράστη. Έτσι, μειώνουμε σημαντικά τις πιθανότητες διάρρηξης του χώρου σας.  Ακόμη, πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούμε να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι μας (σε όλους τους χώρους) και να έχουμε το σύστημα συναγερμού ενεργοποιημένο.

 • ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

  Οι ανιχνευτές κίνησης τοποθετούνται στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησης και προσφέρουν κάλυψη, κυρίως στην περίπτωση που απουσιάζουμε από το σπίτι ή η εταιρεία είναι εκτός ωραρίου λειτουργίας. Ανιχνεύουν κίνηση στο χώρο που τους έχουμε τοποθετήσει και χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Τους υπέρυθρους παθητικούς και τους μικροκυμματικούς.

  Η ανίχνευση γίνεται συνήθως σε γωνία 100° και σε απόσταση 10-12 μέτρα. Υπάρχουν πολλά μοντέλα με διαφορετικές λειτουργίες, όπως η ανίχνευση ή όχι των κατοικιδίων, η προστασία τους από την τύφλωση κ.α.  Ακόμη, υπάρχουν ανιχνευτές κίνησης που τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους.

 • ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

  Οι ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων παρέχουν επιπλέον ασφάλεια κυρίως στα σπίτια που διαθέτουν μόνο παράθυρα και στις επιχειρήσεις που διαθέτουν τζαμαρίες. Σε περίπτωση που κάποιος επίδοξος διαρρήκτης επιδιώξει να σπάσει το τζάμι για να μπει στο σπίτι ή την επιχείρηση (αφού με αυτό τον τρόπο δεν θα ανοίξει την πόρτα-παράθυρο), ο ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων θα ανιχνεύσει τον ήχο σπασίματος ή κοψίματος του γυαλιού και θα δώσει σήμα συναγερμού. Η απόσταση που καλύπτει είναι 8 μέτρα και συνήθως τοποθετείται στα ευάλωτα και κρυφά σημεία του σπιτιού και της επιχείρησης.

 • ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΑΠΝΟΥ / ΦΩΤΙΑΣ

  Κάθε επιχείρηση, καθώς και κάθε σπίτι που έχει τζάκι πρέπει να διαθέτει τους συγκεκριμένους ανιχνευτές. Φυσικά είναι απαραίτητοι και στο χώρο της κουζίνας κάθε σπιτιού και επιχείρησης. Με πολύ μικρό κόστος μετατρέπουν το σύστημα συναγερμού (και) σε σύστημα πυρανίχνευσης και προστατεύουν την περιουσία σας και εσάς από απρόβλεπτους κινδύνους. Είναι μηχανήματα που ανιχνεύουν την φωτιά ή/και την αύξηση της θερμοκρασίας ή/και τον καπνό σε συγκεκριμένη πυκνότητα (δεν δίνουν σήματα με το κάπνισμα).

 • ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΥ

  Το μπουτόν πανικού μπορεί να είναι ενσύρματο ή ασύρματο. Έτσι, το έχετε μαζί σας (π.χ. μέσα στην επιχείρηση, στο σπίτι ή στην αυλή) ή το τοποθετούμε σε σταθερά σημεία (π.χ. δίπλα στο ταμείο ή δίπλα στο κρεβάτι). Σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να ενεργοποιήσει το συναγερμό ή ακόμη και να στείλει σήμα κινδύνου στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security, χωρίς να ηχήσουν οι σειρήνες, κάτι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις που κάποιος σας απειλεί.

 • ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Η περιμετρική κάλυψη είναι πολύ σημαντική σε επιχειρήσεις που διαθέτουν προαύλιο χώρο και σε οικίες που διαθέτουν μεγάλους ή μικρούς κήπους. Με τη χρήση ειδικών περιφερειακών μηχανημάτων (ακτίνες, μικροκυμματικά τύμπανα, ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου κ.α.) ενεργοποιείται το σύστημα συναγερμού, πριν κάποιος διαρρήκτης πλησιάσει το χώρο της επιχείρησης ή του σπιτιού. Έτσι, κερδίζουμε σημαντικό χρόνο και αποτρέπουμε τον διαρρήκτη από το να συνεχίσει τη δράση του.

 • ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

  Υπάρχουν πολλά ακόμη περιφερειακά, όπως οι ανιχνευτές κραδασμού και χρηματοκιβωτίου, οι ανιχνευτές πλημμύρας, οι ανιχνευτές διαρροής υγραερίου κ.α., τα οποία μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα συναγερμού και να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια στον προστατευμένο χώρο. Μάθετε όλες τις επιπλέον λειτουργείες και πώς μπορείτε πραγματικά να προστατευτείτε, καλώντας τους ειδικούς της Falcon Security.

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Φυσικά και μπορούμε. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται σε όλες τις περιπτώσεις εγκατάστασης των συστημάτων συναγερμού, ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας. Τα περάσματα των καλωδίων γίνονται πολύ προσεκτικά, εκατοστό – εκατοστό με διάφανη κόλλα (γόμα) και χωρίς κανάλια (tracking). Ακόμη, για να κρύψουμε τα περισσότερα καλώδια, χρησιμοποιούμε τις πρίζες του σπιτιού ή της επιχείρησης που αφορούν στην τηλεόραση ή στην τηλεφωνία και έτσι μπορούμε να φτάσουμε σχεδόν σε όλους τους χώρους που χρειάζεται με κρυφά καλώδια. Τέλος, αναλόγως του χρώματος των κουφωμάτων χρησιμοποιούμε αντίστοιχο χρώμα καλωδίου.

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί μέσα σε λίγες γραμμές. Τα τελευταία χρόνια όλες οι μεγάλες εταιρείες που κατασκευάζουν προϊόντα ασφαλείας έχουν κάνει τεράστια πρόοδο όσον αφορά στα ασύρματα συστήματα συναγερμού και έχουν λύσει τα κυριότερα προβλήματα που υπήρχαν παλαιότερα (παρεμβολές, διάρκεια μπαταρίας, διπλή επικοινωνία). Παρ’ όλα αυτά, η αξιοπιστία που προσφέρουν τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, το μειωμένο κόστος χρήσης και αρκετοί άλλοι παράγοντες κάνουν τους συμβούλους ασφαλείας μας να τα προτείνουν και τους πελάτες μας να τα προτιμούν.

Αυτό εξαρτάται από το σπίτι και την επιχείρηση, τα ανοίγματα του χώρου, τα περάσματα που διαθέτει αλλά και από το πόσα μηχανήματα θα τοποθετηθούν. Συνήθως για τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, η εγκατάσταση διαρκεί από 1 έως 2 ημέρες. Για τα ασύρματα συστήματα συναγερμού συνήθως 1 ημέρα είναι αρκετή.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά