ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
  • Αντιληφθείτε άμεσα την όποια αλλαγή στη θερμοκρασία του χώρου σας.

ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Σε ένα σύγχρονο σπίτι ή μία επιχείρηση, μπορεί να παρουσιαστούν κίνδυνοι που να προέρχονται από διαρροή υγραερίου, από διαρροή νερού αλλά και από τη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Μια διαρροή υγραερίου ή ένα ξεχασμένο «ανοικτό» σύστημα γκαζιού, μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες για όσους κατοικούν στο σπίτι ή εργάζονται στην επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια που ολοένα και περισσότερες οικογένειες χρησιμοποιούν συστήματα υγραερίου, έχει παρατηρηθεί αύξηση των θανάτων που οφείλονται στην ύπαρξη μεγάλης ποσότητας υγραερίου στον αέρα που αναπνέουμε.

Μία πλημμύρα μπορεί να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση, πολλές φορές μάλιστα χωρίς να είναι εφικτή η επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση.

Επίσης, η μεταβολή της θερμοκρασίας σε συγκεκριμένους χώρους μπορεί να καταστρέψει τρόφιμα, ποτά και άλλα είδη, τα οποία είναι εμπόρευμα ή για αρκετούς είναι προϊόντα ανεκτίμητης αξίας.

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Όχι. Αν έχετε σύστημα συναγερμού απλά θα προστεθούν τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Αν δεν έχετε σύστημα συναγερμού, δεν χρειάζεται να αγοράσετε από την αρχή ολοκληρωμένο σύστημα αλλά συγκεκριμένα μηχανήματα για τη λειτουργία των περιφερειακών. Ενημερωθείτε για όλες τις παραμέτρους καλώντας τη Falcon Security

Ναι. Όλα αυτά τα συστήματα είναι περιφερειακά του συστήματος συναγερμού παραβίασης χώρου. Οι τεχνικοί της Falcon Security είναι σε θέση να βρουν την ιδανικότερη λύση για την τοποθέτηση αυτών των συστημάτων στο δικό σας χώρο, ώστε εσείς να έχετε ασφάλεια χωρίς να αλλοιώσετε την ομορφιά του χώρου σας.

Η υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων δεν είναι απαραίτητη αλλά προτείνεται για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας. Σε καταστάσεις κινδύνου το να έρθει μήνυμα στο κινητό σας, ίσως είναι ανώφελο αφού δεν θα είστε σε θέση να προβείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. Γι αυτό το λόγο, συστήνεται η υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων, η οποία έρχεται να προσθέσει αξία στο σύστημα ασφαλείας σας.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά