ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
  • Έχουμε πλήρη εικόνα σε ότι αφορά την ασφάλειά σας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Η Falcon Security είναι η μοναδική ελληνική και κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας που διαθέτει 2 Κέντρα Λήψης Εικόνας, πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς, τα οποία μπορούν να λάβουν εικόνα από τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης των συνδρομητών μας. Κάθε συνδρομητής μας συνδέεται και στα δύο κέντρα είτε απευθείας, είτε με την μεταξύ τους σύνδεση.

Οι χειριστές των Κέντρου Λήψης Εικόνας πραγματοποιούν:

  • Οπτική Πιστοποίηση των σημάτων κινδύνου από το σύστημα συναγερμού του συνδρομητή
  • Ηλεκτρονικές Περιπολίες για να ελέγξουν τον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή
  • Υπηρεσίες Μεγαφωνικής Υποστήριξης στον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή
  • Κλήση και ενημέρωση των αρμόδιων κρατικών αρχών ανάλογα με το συμβάν
  • Κλήση και ενημέρωση του συνδρομητή και των υποδειχθέντων από αυτόν προσώπων
  • Παροχή Πληροφοριών προς τον συνδρομητή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φυλασσόμενος χώρος

Επίσης, οι χειριστές των Κέντρών Λήψης Εικόνας χρησιμοποιούν «αγαπημένα» συνθηματικά για την ταυτοποίηση των συνδρομητών τους με σκοπό την πληρέστερη ασφάλεια τους, ακόμη και σε περιπτώσεις απειλής.

Falcon Security

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Εικόνας

ΔΙΑΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Βλέπουμε τι συμβαίνει στον χώρο σας αμέσως ή πριν ο συναγερμός στείλει σήμα κινδύνου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Ελέγχουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος σας ενώ κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει.

ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ενημερώνουμε και αποτρέπουμε αποτελεσματικά τον δράστη, χωρίς αυτός να μας βλέπει.

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Ενημερώνουμε τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την κινητοποίησή τους σε περιστατικό κινδύνου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Ενημερώνουμε τον συνδρομητή για οποιοδήποτε περιστατικό και για την εικόνα του χώρου.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσει ο συνδρομητής για την κατάσταση του χώρου του.
Τα οφέλη για τον συνδρομητή από τις παραπάνω υπηρεσίες είναι πολλά, με κυριότερο την εξακρίβωση του περιστατικού κινδύνου που έχει σαν αποτέλεσμα την αμεσότερη κινητοποίηση όλων των μονάδων πρόληψης της εταιρείας και των αρμόδιων κρατικών αρχών. Τα οφέλη της υπηρεσίας του Κέντρου Λήψης Εικόνας της Falcon Security δεν σταματάνε εκεί. Έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές μας, τις οικογένειές τους και τις επιχειρήσεις τους, με σκοπό να τους υποστηρίξουμε πλήρως αν υπάρξει οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια προς αυτούς αλλά και να τους προστατεύσουμε από οποιαδήποτε σχέδια των κακοποιών, πριν ακόμη τα εφαρμόσουν. Αυτό το πετυχαίνουμε πλέον εύκολα μέσα από τα εξελιγμένα συστήματα καμερών, τα οποία διαθέτουν video analytics αλλά πολύ περισσότερο με τις προλητικές αποκλειστικές υπηρεσίες της Falcon Security που μπορούμε να προσφέρουμε σε περιορισμένο κοινό.

Falcon Security

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

100% πετυχημένη εξακρίβωση των σημάτων κινδύνου από τον φυλασσόμενο χώρο.

  • πετυχημένη εξακρίβωση των σημάτων κινδύνου από τον φυλασσόμενο χώρο

100% των εξακριβώσεων πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο του 1 λεπτού.

  • των εξακριβώσεων πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο του 1 λεπτού.

Falcon Security

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τι συμπεριλαμβάνεται
ΟΠΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ
ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Στη Falcon Security πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε πρέπει να μπορούμε να το αποδείξουμε. Μόνο έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και εσείς έχετε την ασφάλεια που πάντα θέλατε. Η πιστοποίηση των σημάτων κινδύνου και οι προληπτικές περιπολίες πραγματοποιούνται μέσα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας. Έχουμε ειδικά προγράμματα τα οποία παρακολουθούν, καταγράφουν, αποθηκεύουν και αρχειοθετούν κάθε δευτερόλεπτο την εικόνα που δείχνουν οι οθόνες των ηλεκτρονικών μας υπολογιστών. Συνεπώς, έχουμε ακριβώς τις ενέργειες που γίνονται στον κάθε συνδρομητή μας. Επιπλέον αυτού, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να συνδεθούμε στο Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης του συνδρομητή (π.χ. πρόβλημα στην διαδικτυακή του σύνδεση), τον καλούμε να τον ενημερώσουμε για το πρόβλημα. Πολύ εύκολα λοιπόν μπορεί ο οποιοσδήποτε συνδρομητής να ελέγξει τις υπηρεσίες μας, με το να κλείσει τη σύνδεσή του για μερικές ώρες.

Κάθε βράδυ η Falcon Security πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ μία ηλεκτρονική περιπολία στους φυλασσόμενους χώρους των συνδρομητών που διαθέτουν την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας. Επιπλέον αυτής της περιπολίας, ο συνδρομητής, μπορεί να επιλέξει να πραγματοποιούνται περισσότερες προληπτικές ηλεκτρονικές περιπολίες σε τακτά ή άτακτα χρονικά διαστήματα που αυτός επιθυμεί. Το κόστος των επιπλέον περιπολιών ξεκινά από τα 2 ευρώ αλλά εξαρτάται από το πλήθος των καμερών, τη χρονική διάρκεια της περιπολίας και το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθεί.

Η ηλεκτρονική περιπολία μερικές φορές είναι σημαντικότερη και από την ίδια τη φυσική περιπολία. Και επιπλέον κοστίζει πολύ λιγότερο. Μέσα από την εικόνα που μας δίνουν οι κάμερες μπορούμε να ελέγξουμε τους χώρους και τα σημεία ενδιαφέροντος για οποιοδήποτε περιστατικό, χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί και φυσικά χωρίς να μπορούν οι χειριστές να αφοπλιστούν ή να αχρηστευτούν. Ακόμη, με τα σύγχρονα προγράμματα και λειτουργίες που διαθέτουν τα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης μπορούμε να συνδυάσουμε τις ηλεκτρονικές περιπολίες με τα video analytics και να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια του συνδρομητή και της οικίας ή της επιχείρησης του.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.»

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά