ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
  • Διαθέτουμε δύο υπερσύγχρονα Κέντρα Λήψης Σημάτων, σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η Falcon Security είναι η μοναδική ελληνική και κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας που διαθέτει 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων, πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς. Κάθε πελάτης μας συνδέεται και στα δύο κέντρα είτε απευθείας, είτε με την μεταξύ τους σύνδεση.

Και τα 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων της Falcon Security:

  • Μπορούν να λάβουν σήματα από σχεδόν όλα τα συστήματα συναγερμού της αγοράς
  • Λαμβάνουν σήματα μέσω σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, σταθερού ή κινητού ή δορυφορικού διαδικτύου αλλά και μέσω της δικής μας συχνότητας UHF
  • Διαθέτουν οπτική ίνα για την ταχύτατη αποστολή και λήψη δεδομένων
  • Διαθέτουν UPS και γεννήτρια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση διακοπής του
  • Διαθέτουν backup συσκευές όλων των εξαρτημάτων τους
  • Έχουν πιστοποιηθεί με ISO:9001, ISO:14001 & OHSAS:18001
  • Λαμβάνουν σήματα Διάρρηξης και Ληστείας, Πυρκαγιάς, Προσωπικής Απειλής, Ιατρικής Βοήθειας, Διακοπής Ρεύματος, Πτώσης Μπαταρίας, Καλής Λειτουργίας, Διαρροής Νερού και Υγραερίου, Μεταβολής Θερμοκρασίας κ.α.

Οι χειριστές των Κέντρων Λήψης Σημάτων χρησιμοποιούν «αγαπημένα» συνθηματικά για την ταυτοποίηση των συνδρομητών μας, με σκοπό την πληρέστερη ασφάλειά τους ακόμη και σε περιπτώσεις απειλής τους.

Φυσικά, οι χειριστές επαληθεύουν τα σήματα που λαμβάνουν, ενημερώνουν τους συνδρομητές και τις αρμόδιες αρχές, καταγράφουν όλες τις κινήσεις τους και πραγματοποιούν όλες τις ενέργειες που έχουν συμφωνηθεί με τον κάθε συνδρομητή ξεχωριστά, σε περίπτωση που υπάρξει σήμα κινδύνου.

Falcon Security

ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΩΝ

Σήματα συναγερμού και κινδύνου

ΔΙΑΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Γνωρίζουμε από που προσπάθησαν να μπουν οι διαρρήκτες, αν τα κατάφεραν, αν είναι ακόμη μέσα κ.α.

ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥ

Γνωρίζουμε, πριν να είναι αργά, αν κάτι πάει στραβά στο χώρο σας με τη μαγειρική, το τζάκι κ.α.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Γνωρίζουμε αν σας απειλεί κάποιος ή αν νιώθετε φόβο και πανικό για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Γνωρίζουμε αν νιώθετε οποιαδήποτε αδιαθεσία ή αν υπάρχει τραυματισμός στο χώρο σας κ.α.

ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Γνωρίζουμε αν υπάρχει διακοπή ρεύματος στο χώρο σας και σας ενημερώνουμε γι’ αυτό.

ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Γνωρίζουμε πότε το σύστημα ασφαλείας σας χρειάζεται αντικατάσταση της μπαταρίας του.

ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Γνωρίζουμε αν η τηλεφωνική σας γραμμή έχει κάποιο πρόβλημα και δεν λειτουργεί σωστά.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ

Γνωρίζουμε τις ώρες που πρέπει να είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο το σύστημά σας και αν αυτό τηρείται.

ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Γνωρίζουμε αν υπάρχει διαρροή υγραερίου στο χώρο σας, εφόσον διαθέτετε αντίστοιχο σύστημα.

ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΝΕΡΟΥ

Γνωρίζουμε αν υπάρχει διαρροή νερού στο χώρο σας εφόσον διαθέτετε αντίστοιχο σύστημα.

ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ℃ / ℉

Γνωρίζουμε αν μεταβάλλεται η θερμοκρασία σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου που επιθυμείτε.

ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΤΑ

Γνωρίζουμε πολλά περισσότερα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, ώστε να είστε ΠΑΝΤΑ ασφαλείς.

Falcon Security

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλα για την ασφάλεια σας
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ
ΤΕΣΤ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Βεβαίως. Το βασικότερο απ’ όλα είναι ότι δεν δεσμεύουμε το συνδρομητή ετήσια. Γνωρίζουμε ότι παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες ασφαλείας και πως όταν κάποιος μας γνωρίσει, μένει για πάντα μαζί μας. Για αυτό το λόγο ο συνδρομητής μπορεί να καταγγείλει το συμβόλαιο, απλά και μόνο με τη μη πραγματοποίηση της πληρωμής του. Επιπλέον, τα συμβόλαια της Falcon Security έχουν μελετηθεί όχι μόνο από το νομικό τμήμα της εταιρείας αλλά και από τα στελέχη της Falcon Security και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι απλά, ξεκάθαρα και ολοκληρωμένα. Από τους ορισμούς και τους βασικούς όρους του συμβολαίου μέχρι τους επιπρόσθετους όρους της κάθε υπηρεσίας, δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα και ο συνδρομητής ενημερώνεται για όλες τις υπηρεσίες, τις λεπτομέρειες, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και των δυο συμβαλλομένων μερών. Γιατί, όπως λέει και ο σοφός λαός μας: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.

Αν και με μία πρόχειρη ματιά φαίνεται να είναι το ίδιο, στην πραγματικότητα το να έρχονται τα μηνύματα στο κινητό έχει πολλά μειονεκτήματα. Αυτό επικράτησε στην Ελλάδα και την Κύπρο λόγω της άγνοιας του κόσμου να ενημερωθεί και στην εμπιστοσύνη που έδειχνε στον γνωστό και τον φίλο που (συνήθως) του τοποθετούσε ένα απλό σύστημα συναγερμού.
Πάμε να δούμε όμως κάποια μειονεκτήματα με παραδείγματα: α) Αφοπλισμός υπό απειλή. Σας απειλεί ο ληστής να αφοπλίσετε το σύστημά σας και εσείς βάζετε τον κωδικό σας. Θα έρθει το μήνυμα στο κινητό σου και θα το ανοίξεις μαζί με τον δράστη. β) Βάζετε το σήμα να πηγαίνει σε πολλά άτομα (5-6 συγγενείς συνήθως): Επειδή γίνονται συχνά λάθη, στο τέλος δεν ασχολείται κανείς αλλά ακόμη και όταν ασχοληθούν όλοι, ο ένας θα παίρνει τηλέφωνο τον άλλον για να δει αν ήταν αυτός που έκανε το λάθος. Τελική κατάληξη είναι να χαθούν 4-5 λεπτά και απλά ο κλέφτης να έχει κάνει τη δουλειά του. γ) Κοιμάστε με την οικογένεια και μπαίνει ο κλέφτης μέσα στο σπίτι: Έρχεται το μήνυμα στα κινητά σας. Δεν μπορείτε να κάνετε σχεδόν τίποτα και είστε όμηροι στο ίδιο σας το σπίτι. δ) Λείπετε διακοπές, είστε στην παραλία ή σε βουνό και δεν υπάρχει σήμα: Δεν θα πάρετε έγκαιρα το σήμα συναγερμού, άρα δεν θα αποτραπεί καμία κλοπή. ε) Ένα ακόμη σημαντικό αρνητικό είναι ότι τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξυπνάει ο άνθρωπος δεν έχει ξεκάθαρη κρίση για να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το τί συμβαίνει.
Η πράξη έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερο να ασχοληθεί κάποιος που έχει εκπαιδευτεί για παρόμοια περιστατικά. Αυτοί είναι λίγοι από τους λόγους που ο περισσότερος κόσμος πλέον αφήνει τα κινητά τηλέφωνα και συνδέει το σύστημά του στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security. Μάθετε κι άλλους λόγους για να προστατέψετε εσάς, την οικογένειά σας, την οικία σας και την επιχείρησή σας, μιλώντας με ένα σύμβουλο της Falcon Security άμεσα.

Φυσικά και μπορείτε. Ο εγκαταστάτης σας είναι υποχρεωμένος να ενώσει το σύστημα συναγερμού που διαθέτετε με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security εφόσον του το ζητήσετε. Δικαιολογίες ότι δεν μπορεί ή δεν γίνεται κ.α. δεν ισχύουν και συνήθως είναι επειδή ο ίδιος λαμβάνει προμήθεια από την άλλη εταιρεία που έχει συνδέσει το σύστημα συναγερμού σας. Ακόμη όμως και αν αρνείται ή δεν τον βρίσκετε ή έχει κλείσει την εταιρεία του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πραγματοποιήσει τη σύνδεση αυτή, το τεχνικό τμήμα της Falcon Security.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά