ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Από την πρώτη στιγμή που συμπεριλάβαμε τα ιδιόκτητα περιπολικά οχήματα στο στόλο της εταιρείας μας, επιλέξαμε να είμαστε πολύ διστακτικοί όταν ένας πελάτης μας ζητούσε περιπολίες.

Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να έχει αποτέλεσμα μία φυσική περιπολία. Και, φυσικά, το να έχει αποτέλεσμα μια προληπτική περιπολία δεν είναι το μοναδικό σημείο που θέλει προσοχή. Υπάρχουν δεκάδες κρυφές «παγίδες», οι οποίες αν δεν εντοπιστούν μπορούν να δημιουργήσουν κενά στην ασφάλεια της φύλαξης.

Επιλέγοντας να μιλήσετε με τους συμβούλους της Falcon Security, γνωρίζετε ότι θα σας ενημερώσουν ακριβώς για τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της υπηρεσίας αυτής αλλά και πώς εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε. Θα σας ενημερώσουν επίσης για τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι φύλακες τις εταιρείας σε κάθε Τακτική Περιπολία αλλά και για το κόστος σε σχέση με κάθε μία από αυτές.

Falcon Security

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Υπηρεσίες Φυσικών Περιπολιών

ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Ελέγχουμε το χώρο σας και με την φυσική μας παρουσία μεγιστοποιούμε την ασφάλειά σας.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

Διαθέτουμε ειδικού τύπου περιπολικά, πλήρως εξοπλισμένα, για κάθε περιοχή που δρούμε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όλοι οι φύλακες τις εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί για κάθε αποστολή.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πραγματοποιούμε εξωτερικό έλεγχο του χώρου σας για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πραγματοποιούμε μαζί σας λεπτομερή έλεγχο του χώρου σας για να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Παραμένουμε στο χώρο σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε έπειτα από συμβάν κινδύνου.
Οι περιπολίες έχουν αποτέλεσμα σε συγκεκριμένους χώρους και κάτω από αρκετές προϋποθέσεις. Όταν συνδυαστούν με βασικά προγράμματα φύλαξης αλλά και με συγκεκριμένες αυστηρές διαδικασίες, μπορούν να αποφέρουν τα μέγιστα για την ασφάλεια ενός χώρου. Σε αντίθετη περίπτωση, όχι μόνο ο συνδρομητής μπορεί να χρεώνεται άδικα για υπηρεσίες που δεν του προσφέρουν τίποτα αλλά μπορεί να δημιουργηθούν κενά στην ασφάλειά του που μέχρι πρότινος δεν είχε. Άρα, ο συνδρομητής χρειάζεται να ενημερωθεί πλήρως για την υπηρεσία αυτή και να την επιλέξει μόνο εφόσον τη χρειάζεται πραγματικά.

Falcon Security

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

80% των δεσμευτικών περιπολιών διαρκούν περισσότερο από 5 λεπτά

  • των δεσμευτικών περιπολιών διαρκούν περισσότερος από 8 λεπτά
  • σε σήματα κινδύνου πραγματοποιούνται σε χρόνο μικρότερο των 5 λεπτ

48% των δεσμευτικών περιπολιών διαρκούν περισσότερο από 8 λεπτά

  • των δεσμευτικών περιπολιών διαρκούν περισσότερος από 8 λεπτά

Falcon Security

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Τι συμπεριλαμβάνεται
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
Όλο το προσωπικό φύλαξης της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο από το κράτος και αδειοδοτημένο για να εκτελεί καθήκοντα ιδιωτικού φύλακα. Πέρα όμως από την εκπαίδευση που παρέχει το κράτος, όλοι οι φύλακες της εταιρείας μας εκπαιδεύονται στις συνθήκες εργασίας που αφορούν sτην κάθε περιοχή, στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Η κάθε περιπολία κοστολογείται βάση της επικινδυνότητας του χώρου του συνδρομητή αλλά και του χρόνου που χρειάζεται να δαπανήσει ο φύλακας της εταιρείας στο χώρο αυτό. Ακόμη, η τιμή διαφοροποιείται για εγκαταστάσεις στις οποίες ο φύλακας με το περιπολικό εισέρχονται μέσα στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης ή στην αυλή σπιτιού, σε σχέση με εγκαταστάσεις στις οποίες το περιπολικό πραγματοποιεί την περιπολία βρισκόμενοσε δημόσιο δρόμο.

Όλα όσα προσφέρουμε στους συνδρομητές μας πρέπει να μπορούν να αποδειχθούν. Βάση αυτού, τα περιπολικά μας οχήματα διαθέτουν συσκευές εντοπισμού θέσεως (GPS) που αποδεικνύουν όχι μόνο την παρουσία μας στο φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή αλλά και το χρόνο, τον οποίο χρειάστηκαμε για να πραγματοποιήσουμε την τακτική προληπτική περιπολία.

Μία τακτική φυσική περιπολία, λαμβάνοντας υπόψh τις ελληνικές και κυπριακές προδιαγραφές των σπιτιών, για να πραγματοποιηθεί σωστά και να ελεγχθούν όλοι οι παράμετροι, χρειάζεται τουλάχιστον 3 λεπτά.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.»

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά