ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΞΕΩΝ

  • Έχετε στατική φύλαξη από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία security και δεν είστε ευχαριστημένος;
  • Νιώθετε ότι υπάρχουν κενά στην ασφάλεια σας αλλά δεν μπορείτε να διαθέσετε περισσότερα χρήματα;
  • Έχετε δει τους φρουρούς να μην τηρούν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας που θέλετε;
  • Νιώθετε ότι η ασφάλεια που σας προσφέρουν δεν είναι αρκετή;
  • Θέλετε να προσφέρετε κάτι περισσότερο σε εσάς, την οικογένειά σας, την επιχείρησή σας και το προσωπικό σας;

Στη Falcon Security αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κοινωνική και οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα την ανάγκη του κόσμου για περισσότερη ασφάλεια, με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

Γι’ αυτό το λόγο, από το 2010 και έπειτα, προσφέρουμε σε πελάτες οι οποίοι βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, την υπηρεσία Ενίσχυσης της υφιστάμενης στατικής φύλαξης που διαθέτουν. Ο κάθε πολίτης λοιπόν που έχει επιλέξει μια οικονομική εταιρεία για τις υπηρεσίες ασφαλείας του, με ελάχιστο επιπλέον κόστος μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της στατικής του φύλαξης στο μέγιστο.

Συνδυάζοντας τα 38 χρόνια της εμπειρίας μας και βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας και την κουλτούρα που επικρατεί στην ελληνική και κυπριακή αγορά των υπηρεσιών security, μεγιστοποιούμε την ασφάλεια των συνδρομητών μας μέσα από δύο κύριους τρόπους.

Ο πρώτος είναι μέσω του διαρκούς ελέγχου και της εποπτείας του κάθε φύλακα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στη φύλαξη και ο δεύτερος είναι μέσω της άμεσης υποστήριξής τους σε περίπτωση περιστατικού.

Falcon Security

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Ειδικοί σύμβουλοι της Falcon Security είναι στη διάθεσή σας για να μελετήσουν τις ανάγκες ασφαλείας σας και να σας ενημερώσουν για όλες τις δυνατότητες ενίσχυσης της στατικής φύλαξης που διαθέτετε.

Με την υπηρεσία ενίσχυσης της στατικής φύλαξης καλύπτουμε τα περισσότερα κενά, τα οποία συνήθως υπάρχουν σε μία στατική φύλαξη. Επιπλέον, ακόμη και όταν η στατική φύλαξη που διαθέτετε λειτουργεί στην εντέλεια, η ενίσχυσή της προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στην πρόληψη περιστατικών κινδύνου και μεγιστοποιεί το αίσθημα της ασφάλειας που νιώθουν οι στατικοί φύλακες. Πολύ περισσότερο όμως αυξάνει την ίδια την ασφάλεια που έχουν οι στατικοί φύλακες, με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ πιο παραγωγικοί και συνάμα αποτελεσματικοί στην υπηρεσία τους.

Δεν νοείται στατική φύλαξη χωρίς την υπηρεσία ενίσχυσής της. Με πολύ μικρό κόστος, σε σχέση με την ίδια την υπηρεσία της στατικής φύλαξης, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλειά σας τόσο όσον αφορά στην πρόληψη οποιουδήποτε περιστατικού κινδύνου αλλά και όσον αφορά στην αντιμετώπισή του, όταν αυτό εκδηλωθεί.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά