ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FALCON

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FALCON
  • Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας μετακίνηση, παρέχοντάς σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας που μπορούμε να σας προσφέρουμε συγκεκριμένα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικές υπηρεσίες ασφαλείας. Αυτό φυσικά γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μέσα από τη διαρκή έρευνα για τις ανάγκες ασφαλείας των πολιτών στη χώρα μας και μελετώντας τους τρόπους δράσης των κακοποιών σε τοπικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, έχουμε καταλήξει σε μεθόδους πρόληψης οι οποίες εστιάζουν στη δημιουργία πανικού στο δράστη, σε τρία βασικά σημεία. Τα πρώτα δύο είναι να του περιορίσουμε την οπτική και ακουστική ικανότητα και, το επόμενο και σημαντικότερο, να του περιορίσουμε στο ελάχιστο το χρόνο δράσης του.

Έτσι, μελετώντας τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι δράστες πριν ή κατά την διάρκεια των περιστατικών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας συγκεκριμένες υπηρεσίες (σε επιλεγμένες περιοχές), οι οποίες μπορούν να αποτρέψουν σχεδόν οποιαδήποτε απειλή ή ενέργεια.

Falcon Security

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Falcon Security

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις δικές σας ερωτήσεις

Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι κυρίως στην Αττική. Παρ’ όλα αυτά η Falcon Security μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία ομάδα 4 έως 10 συνδρομητών. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Falcon Security.

Το κόστος των αποκλειστικών υπηρεσιών εξαρτάται από το είδος των υπηρεσιών αυτών, το πλήθος των ανθρώπων που θα ασχοληθούν με αυτές αλλά και από τις ώρες που θα εργαστούν.

Φυσικά και μπορείτε. Ο εγκαταστάτης σας είναι υποχρεωμένος να ενώσει το σύστημα συναγερμού που διαθέτετε με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Falcon Security εφόσον του το ζητήσετε. Δικαιολογίες ότι δεν μπορεί ή δεν γίνεται κ.α. δεν ισχύουν και συνήθως είναι επειδή ο ίδιος λαμβάνει προμήθεια από την άλλη εταιρεία που έχει συνδέσει το σύστημα συναγερμού σας. Ακόμη όμως και αν αρνείται ή δεν τον βρίσκετε ή έχει κλείσει την εταιρεία του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πραγματοποιήσει τη σύνδεση αυτή, το τεχνικό τμήμα της Falcon Security.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από εσάς.

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ
 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΩΠΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FALCON

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Ζήτησε Προσφορά