ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

FALCON SECURITY

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμοι πελάτες, συνεργάτες και εν γένει ενδιαφερόμενοι:
Για την δική σας προστασία σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Υπήρξε κακόβουλη απόπειρα παραπλάνησης και εκμετάλλευσής σας, που αποκρούστηκε επιτυχώς από εμάς και την Δικαιοσύνη.

Με την υπ’ αρ. 14/2018 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου (τακτική δίκη και όχι ασφαλιστικά μέτρα!) αποκαλύφθηκε, ότι εταιρεία, που σύμφωνα με το Δικαστήριο δεν έχει καλή φήμη και που είναι τελείως άσχετη με την FALCON SECURITY και την άριστη φήμη και ποιότητα των υπηρεσιών μας, επιχείρησε εν γνώσει της παράνομα να ονομαστεί Falcon Security GS, ώστε να ωφεληθεί αθέμιτα από το όνομα της εταιρείας μας εις βάρος του καταναλωτικού κοινού.

Το Δικαστήριο τούς απαγόρευσε να ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομα FALCON SECURITY και τούς καταδίκασε και σε αποζημίωση. Παρότι υποχρεώθηκαν και άλλαξαν την ονομασία τους σε FGS, επιχειρούν και πάλι να σας παραπλανήσουν παρουσιάζοντας με ανακοινώσεις, ότι δήθεν είναι η πρώην FALCON SECURITY.

Οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ FALCON SECURITY και με την επί πολλές δεκαετίες γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία μας.

Επιπρόσθετα, η FALCON SECURITY είναι εταιρεία οικονομικά υγιής, και πάντοτε απολύτως εντάξει στις πληρωμές της προς το προσωπικό της, τους προμηθευτές της, τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και το Δημόσιο και δεν θα πρέπει να συγχέεται με οποιαδήποτε εταιρεία, για την οποία ακούγεται και γράφεται, ότι δεν ανταποκρίνεται προς τις υποχρεώσεις της ή ότι προβαίνει σε παράνομες απολύσεις προσωπικού. Οι εργαζόμενοί μας είναι οι καλύτεροι πρέσβεις του νόμιμου και ηθικού τρόπου λειτουργίας μας.

Για να μην κινδυνεύετε στο εξής από παραπλανήσεις αυτού του είδους, εάν σας παρουσιαστεί οποιοσδήποτε ως FALCON SECURITY, επιβεβαιώστε, αν πρόκειται για την αληθινή FALCON SECURITY επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 210- 6041270 ή στο email: info@falconsecurity.gr

Αν έχετε ήδη πέσει θύμα παραπλάνησης, επικοινωνήστε επίσης μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκαταστήσετε τη ζημία σας.

Η FALCON SECURITY με την σχεδόν 40 ετών εμπειρία της είναι πάντα δίπλα σας, σταθερή και αξιόπιστη, και φροντίζει με επιτυχία για την αληθινή ασφάλειά σας.

Για την FALCON SECURITY ΕΠΕ
Κωνσταντίνος Χούντας

Ζήτησε Προσφορά